Backhand verkkokurssi

Opettele frisbeegolfin tärkein heitto mestarin opastuksella nyt tarjoushintaan 59€!

 

7 päivän verkkokurssilla pääset sisään Backhandin saloihin.

Opi puhdas ja rento heittotekniikka, jolla saat tarkkuutta ja pituutta rystyheittoon. Ei repimistä vaan puhtaalla tekniikalla laadukkaita heittoja toistettavasti.

Tarjoushinta 59,00€  99,00€

Haluan kurssille!

Oletko saanut kavereilta, Youtubesta ja foorumeilta kaikenlaisia heittovinkkejä, mutta silti et tiedä mitä sinun pitäisi tehdä? Enää ei tarvitse arvailla vaan pääset käsiksi yksinkertaisiin perusasioihin, jotka toimivat.

Osallistuessa kurssille:

 • Opit uusia asioita heitosta, joita et ole tullut edes ajatelleeksi.
 • Voit saada nopeaa kehitystä, mutta sitäkin varmemmin pitkän aikavälin tuloksia, kun jatkat treenaamista näillä opeilla.
 • Opit analysoimaan virheitä, jotka tapahtuvat heitossasi.
 • Löydät syyn toistuville epäonnistumisille.
 • Opit oikean tositilanteissa testatun heittotekniikan.

 • Opit heittämään rystyllä kaikissa eri kulmissa.
 • Itseluottamuksesi paranee, kun tiedät miten sinun kuuluu heittää.
 • Paremmalla tekniikalla saat lisää tarkkuutta ja pidempiä heittoja.
 • Parempia kierrostuloksia ja rennompi meininki.
 • Treenaaminen muuttuu päämäärättömästä viskelystä, järkeväksi harjoitteluksi ja päivän kohokohdaksi, joka antaa energiaa - ei vie sitä.
Osallistu kurssille

Suomenmestarin opissa.

Olen Jalle Stoor, Frisbeegolfin suomenmestari. Olen kilpaillut 15 vuotta ja valmentanut 8 vuoden ajan kaiken ikäisiä ja tasoisia harrastajia. Kova treeni ja kokemuksen kautta syntynyt näkemys on auttanut minua löytämään parhaat mahdolliset tavat frisbeen heittämiseen. Sadat valmennettavat ovat saaneet parempia tuloksia ja kehitystä valmennuksessani. Olen koonnut tärkeimmät opit tiiviiseen pakettiin ja ne ovat nyt sinun saatavillasi kurssilla. Rystyheitto on vahvuuteni ja moni on todennut sen olevan "Suomen smootein Backhand"

7 päivän Backhand kurssi sopii:

 • Harrastajille, jotka ovat pelanneet jo useamman vuoden, mutta kehitys on pysähtynyt ja pituutta sekä tarkkuutta olisi hyvä saada lisää.
 • Kilpapelaajille, jotka haluavat kehittää heittoa paremmaksi ja nostaa ratingia.
 • Harrastajille, jotka ovat heittäneet pääasiassa forea, mutta haluaisivat opetella Backhandin.
 • Seura-aktiiveille, jotka haluavat oppia lisää tekniikasta ja mahdollisesti opettaa sitä eteenpäin seurajäsenille.
 • Harrastajille, jotka ovat vasta alkumetreillä.
 • Heille, jotka haluavat kehittyä, mutta eivät tiedä mitä pitäisi tehdä.
 • Kaikille, jotka ovat valmiita harjoittelemaan tulosten saavuttamiseksi.

Kurssi ei sovi sinulle:

 • Jos tiedät jo kaiken heittotekniikasta, mutta et ole valmis harjoittelemaan.
 • Jos, et ole valmis haastamaan itseäsi ja opettelemaan uusia tapoja.
 • Jos, et halua parempia tuloksia ja olet päättänyt pysyä vanhassa.

Haluatko jatkaa samojen virheiden tekemistä ja päätyä aina samoihin tuloksiin? Jos haluat muutosta sinun täytyy alkaa toimimaan uudella tavalla. Ei kierrostulokset itsestään parane. Haluatko katsoa vierestä, kun uudet pelaajat menevät sinusta ohi?

Tule mukaan nyt niin sinun ei tarvitse enää painia samojen vanhojen ongelmien kanssa. Pääset heti harjoitusten pariin ja opettelemaan uutta parempaa tapaa heittää.

Muutokset ovat yleensä yksinkertaisia pieniä korjauksia kropan asennoissa, joiden avulla heittäminen muuttuu helpommaksi ja toistettavammaksi. Voi olla, että jo yhden asian muutettuasi heittosi ovat tarkempia tai lentävät pidemmälle.

Sen jälkeen myös motivaatio harjoitteluun kasvaa kun näkee, että pieniä asioita muuttamalla voi saada oikeasti tuloksia. Silloin olet päässyt kierteeseen, joka vain lisää intoasi kehittyä.

Haluan mukaan!

Kurssin käyminen on helppoa!

-Ostaessasi kurssin saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin, josta pääset kirjautumaan kurssille.

-Saat 7 päivän ajan uutta materiaalia opeteltavaksi.

-Kurssin materiaaliin kuuluu opetusvideot suorasta, hyzer- ja anhyzer heitosta sekä vauhdinotosta. Lisäksi Bonusvideot, jotka antavat lisää syvyyttä aiheisiin.

 -Jokaisen aiheen kohdalla pääset etsimään omia vahvuuksia ja heikkouksia, sekä korjaamaan niitä tehtävien avulla.

-Kurssilla käytetään apuna kuvaamista, eli jos sinulla on puhelin tai kamera, jolla saa otettua videokuvaa niin se auttaa edistymistäsi.

-Kurssin käymiseen tarvitset internet-yhteyden, sekä älypuhelimen tai tietokoneen, jota kautta pääset internet yhteyden pariin.

-Kurssin materiaalit jäävät omaan käyttöösi vuodeksi, joten voit edetä täysin omaan tahtiin jos et ehdi katsomaan kaikkia videoita viikon aikana.

"Suosittelen kurssia ihan kaikille, joilla on pienintäkään epävarmuutta rystyheitossa. Aika kovan tason ammattilainen pitää olla jos pystyy kurssin jälkeen sanomaan, ettei tästä nyt oikeastaan mitään hyötyy ollu."

Juuso

"Suosittelen henkilöille jotka kaipaa hyviä vinkkejä tarkkuuteen ja tekniikkaan, pituutta tulee tekniikan myötä."

Tobias

"Olen käyttänyt paljon rahaa sekä aikaa tähän harrastukseen ja tämä kurssi oli varmasti yksi parhaista sijoituksistani lajiin!"

Antti

"Kiitos vielä valmennuksesta! Se oli todella avartava ja hieno kokemus. Tuntui, että opin valtavasti yhden kerran aikana ja odotan jo seuraavaa!"

Olli
Espoo

"Kävin Jallen vetämän neliosaisen ryhmävalmennuksen. Oli erinomaisen hyödyllinen. Sain monta metriä lisää tarkkaa puttausetäisyyttä, +20m tarkkaa lähestymisheittoa ja varmaan +30m draiveihin. Jalle on taitava ja helpostilähestyttävä valmentaja. Helposti paras vastine euroille mitä tähän lajiin on tullut laitettua."

Matti
Helsinki

Osallistu kurssille nyt

Säästät valtavan määrän aikaa, vaivaa ja rahaa kun sinun ei tarvitse lähteä etsimään kaikkea tietoa eri lähteistä vaan opit kaiken oleellisen rystyheitosta samassa paketissa.

Tarjoushinta 59,00€  99,00€

Kurssin ostaminen on täysin ristikitöntä. Annan kaikille osallistujille 100% tyytyväisyys takuun. Jos siis koet, että kurssista ei ollut mitään hyötyä saat rahat takaisin.

Osallistu nyt Backhand verkkokurssille!

- Pääset Suomenmestarin oppiin.

- Opetusvideoiden avulla opit kaiken oleellisen rystyheitosta.

- Tehtävien avulla viet opit heti käytäntöön.

- Harjoituksia, joilla kehität oppimaasi.

- Paremmilla heitoilla pääset useammin birdie paikoille ja saat parempia kierrostuloksia.

- Lisää motivaatiota harjoitteluun.

- Videot jäävät sinulle vuodeksi katsottavaksi. Pääset aina kertaamaan oppimaasi.

-14 päivän 100% tyytyväisyystakuu.

 

MAKSUTAVAT:

Luottokortti

Nopein maksutapa. Maksaessasi kurssin pankki- tai luottokortilla paina "Osta kurssi" nappia ja siirryt maksusivulle. Pääset kirjautumaan  kurssille ja saat vahvistuksen sähköpostiisi heti maksettuasi.

Verkkopankkimaksu

Jos haluat maksaa verkkopankkitunnuksilla paina tästä. Silloin lisään sinut kurssille manuaalisesti ja siinä voi kestää muutamasta minuutista maksimissaan 48 tuntiin. Jos et saa tunnuksia niin laita mailia [email protected]

Liikuntasetelit

Meillä käyvät Smartum, Epassi, Edenred ja Eazybreak liikuntasetelit/mobiilimaksut. Liikuntaeduilla maksaessasi laita viestiä [email protected].

Osta kurssi nyt!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.