Mental Game

Frisbeegolfin psyykkisen valmennuksen kurssi #1

Kurssi, jollaista et osaisi edes toivoa - on nyt saatavillasi. Opi positiivisia psykologisia ajatusmalleja, harjoittelun filosofiaa ja välttämättömiä henkisiä- ja pelillisiä taitoja, joita vaaditaan huippusuorituksiin.

 
Osallistu kurssille

Opi taitoja, joita moni ammattilainenkaan ei hallitse. Jos olet kilpapelaaja, voit olla tämän jälkeen myös tulosta tekevä huippupelaaja.

 

Mistä johtuu, että monien lahjakkaidenkin pelaajien kohdalla tulokset jäävät usein keskinkertaisiksi?

Olen nähnyt täydellisesti heittäviä pelaajia, joiden tulos kaatuu typeriin virheisiin. Olen itsekin heittänyt kierroksen melkein pelkästään täydellisiä avausheittoja, mutta viimeistely on puuttunut ja tulosta ei ole syntynyt.

Toisaalta sinä olet varmaan myös joskus pelannut kierroksen kanssapelaajan kanssa, jonka tekniikka ei ole mikään hiottu timantti, ja hän on jatkuvasti ongelmissa, mutta pystyy pelaamaan siitä huolimatta hyvää peliä. Tuloksia laskiessa huomaat, että oletkin kolme heittoa perässä ja et voi uskoa sitä.

Frisbeegolfissa heittotekniikan hallitseminen on tärkeä osa-alue, mutta onnistumisessa ei ole kyse pelkästä tekniikasta.

Ihminen on psykofyysis-sosiaalinen kokonaisuus ja tulokseen vaikuttavat, monet tekijät.

Kyse on psyykkisistä taidoista, ajattelutaidoista, itseluottamuksesta, pelillisistä taidoista ja monesta muusta.

Kisoja kiertäessä olen nähnyt frisbeegolfradoilla paljon potentiaalia, mutta siitä potentiaalista on jäänyt paljon käyttämättä. 

Olen itsekin jättänyt potentiaalistani paljon käyttämättä, koska en ole tiennyt näitä asioita. Vasta vuosien harjoittelun ja kilpailemisen, erehdysten ja oivallusten, epäonnistumisten ja onnistumisten sekä jatkuvan oppimisen kautta olen alkanut ymmärtämään perusasioita.

 

Yleisin vastaus siihen miten pelin saa kulkemaan - on: toistoja, toistoja.

Ja sillä vastauksella on yleensä helppo ohittaa tuo vaikea kysymys. Se ei johdu siitä, ettei kukaan tietäisi vastausta, vaan siitä, että ratkaisu on niin laaja ja on mahdotonta sanoa yhtä syytä. Aivot heittää erroria, koska kysymys on niin iso. Ja lopputuloksena on "toistot toistot" vastaus.

"Toistot" tarkoittaa suomennettuna sitä, että tarvitset lisää pelikokemusta. Ja tällä kurssilla saat sitä melkein 20 vuoden edestä.

Osallistu ensimmäisten joukossa

Ota etumatkaa muihin ja liity tänään kurssille. Pääset heti ensimmäisen viikon materiaaleihin käsiksi.

Osallistu nyt

Kurssi herättää sinut ajattelemaan ja alat löytämään itse tärkeimpiä kehityskohtiasi.

Et tule saamaan pelkkiä valmiita vastauksia, koska minulla ei niitä kaikkeen ole. En voi tietää, mikä on sinun taustasi ja tavoitteesi, joten en voi tietää, mikä on tarkalleen juuri sinulle oikea vastaus kaikkeen. Tarkoitus on antaa ideoita ja ajatuksia, jotka herättää omaa ajatteluasi, jotta voisit löytää itsellesi parhaat ratkaisut.

Kurssilla saa paljon suosituksia, ideoita, ajatuksia ja harjoituksia oman pelin kehittämiseen, mutta on sinun päätettävissä miten aiot niitä käyttää ja, kuinka paljon annat painoarvoa millekin asialle.

Sisältö on tarkoitettu ennen kaikkea kilpapelaajille, mutta sopii myös harrastelijoille varsinkin jos tavoitteena on alkaa kilpailemaan ja kehittyä.

Kurssilla tulet saamaan:

  • 9 viikon ajan uusia ajatuksia, ideoita ja opetuksia, jotka vievät sinua kohti sinun parasta mahdollista suoritusta frisbeegolf radalla ja ennen kaikkea kisoissa.
  • Joka viikko 2 videota ja eri aihetta opiskeltavaksi
  • Harjoituksia, joilla opettelet vahvistamaan psyykkistä suorituskykyäsi.
  • Asennetta, jota tarvitaan potentiaalisi saavuttamiseksi.
  • Motivaatiota ja inspiraatiota harjoitteluun.
  • Näkemystä, kokemusta ja perspektiiviä.
  • 20 vuoden kokemuksen tiiviisti paketoituna.
  • Voit nopeuttaa kehitystäsi suurin askelin.

 

Ei keskitytä tekniikkaan vaan kaikkeen siihen, millä pystyt hallitsemaan hermojasi, keskittymään oleelliseen paineen alla ja saamaan parempia tuloksia. Käytännössä tavoitteena on saada asenne, taidot ja harjoittelu sille tasolle, että saat parhaat tulokset itsestäsi irti. Ei sisällä kaikkea mahdollista tietoa, koska se ei ole mahdollista, mutta suuren määrän helmiä, jotka olen kerännyt matkan varrella.

Osallistu Nyt

Olisin itse maksanut mitä vain tällaisesta kurssista kilpaurani alussa tai hetkinä kun tuntuu, että peli ei kulje. Tällaista ei silloin ollut ja olen joutunut oppimaan kantapään kautta ja etsimään kaiken tiedon itse. Se on nyt tarjottimella edulliseen hintaan ja hinta tulee nousemaan myöhemmin. Kurssilla on 14 päivän 100% tyytyväisyystakuu, joten voit keskeyttää jos kurssi ei ole sinulle mieleinen.

Ilmoittaudu

Valmentaja

Jalle Stoor

Suomenmestari 2014

100+ pdga kisaa

1000+ yksilövalmennusta

1 000 000+ heittoa mittarissa

 

Huom. kurssi ei sisällä viitteitä tieteelliseen tutkimukseen eikä pidä sisällään, mitään absoluuttisia faktoja.  Olet itse vastuussa kehityksestäsi ja kurssi ei lupaa sinulle mitään tuloksia. Tulokset on kiinni omasta toiminnasta ja siitä, miten kurssin oppeja toteuttaa. Kerron oman mielipiteeni siihen minkälaisilla ajatuksilla ja asenteilla saa mielestäni parhaat tulokset. Sitä ei tiedä toimiiko ne kaikille. Löydät varmasti omat juttusi ja voit unohtaa ne asiat, joiden et usko palvelevan sinua. Jokainen on myös eri tasolla ja voi olla, että tällä hetkellä joku opetus ei toimi sinulle, mutta vuoden päästä se on ilmiselvää, että näinhän se on. Uskon, että tulet hyötymään tästä paljon.

Osallistu nyt!